MUSTAFA ÖZTÜRK

Katılanların Sayısı : 17 kişi
Karar Yeter Sayısı : 14 Kişi

KARARLAR

1. Gündemin birinci maddesi olarak toplantı yeter sayısı tutanağı okundu ve yeterli sayının sağlandığı ilan edildi.
2. Açılış Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra programa geçildi.
3. Açılış konuşması Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Öztürk tarafından yapıldı. Toplantıya katılanlara teşekkürle başlayan Sayın Öztürk, bu Genel Kurul toplantısında alınacak kararların hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.
4. Divan Heyeti seçimine geçildi. Tek teklifle yapılan oylama neticesinde Savaş Süslü Divan Başkanlığına, Ali Oktay Tekin Divan Başkan Yardımcılığına, Ercan Akkılıç Divan Katipliğine oy birliği ile seçildiler.
5. Derneğin 2011 yılı faaliyet raporu Yıldız Konal Süslü tarafından özet olarak ifade edildi.  Faaliyet raporu oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.
6. Derneğin 2011 yılı gelir - gider tablosu Ayhan Koç tarafından okundu. Gelir-gider tablosu oybirliği ile kabul edildi.
7. Denetleme Kurulu raporu Abdullah Serenli tarafından okundu. Oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.
8. Yönetim Kurulu oybirliği ile ibra edildi.
9. Derneğin 2012 yılı faaliyet programı Abdullah Serenli tarafından özetle okundu. Faaliyet Raporu oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.
10. Derneğin 2012 yılı tahmini bütçesi Ayhan Koç tarafından okundu. Tahmini bütçe oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.
11. Yönetim, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri seçimine geçildi. Tek liste ile oylama yapıldı. 17 üye tarafından oy kullanıldı. Liste 17 oy alarak aynen seçildi. Seçilen liste aşağıdaki gibidir ;

YÖNETİM KURULU ASİL

Yusuf Dinç

Murat Küçükkarakaşlı

Işıl Kurtulan

12. Dilek ve temenniler maddesinde üye Nermin Akkan söz aldı ve yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti. Kendisinin bir engelli annesi olduğunu, Yönetim Kurulu ve diğer üyelerin ise bu şekilde bir durumları olmamasına rağmen bu işe gönül vermiş olmalarının takdire şayan olduğunu ve yeni yönetime herkesin yardım etmesi gerektiğini ifade etti, şahsen kendisinin ihtiyaç duyulan konularda yardıma hazır olduğunu bildirdi.
13. Dernek Başkanlığına seçilen Mustafa Öztürk bir teşekkür konuşması yaptı.
14. Genel kurul, divan başkanı tarafından yapılan konuşma ile sona erdi.

Divan Başkanı                                    Divan Başkan Yrd.                                        Divan Kâtibi

Savaş Süslü                                        Ali Oktay Tekin                                             Ercan Akkılıç

A. İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

BELGESEL